13.11.10

Hakklihapitsa




Põhi:
1 pk Vilma pitsapõhjapulbrit
125 ml vett

Kate:
500 g hakkliha
soola
1 sibul
1 purk (230 g) šampinjone
2 suuremat tomatit
tomatikastet
pitsamaitseainet
300 g riivjuustu

Katte jaoks vajalik hakkliha prae läbi sibulaga ja maitsesta seejärel soolaga (võib lisada ka hakklihamaitseainet). Kui hakkliha praetud, siis tee valmis pitsapõhi (pakil oleva õpetuse järgi) ja jäta u 5 minutiks seisma. 
Suru tainas (märgade kätega) küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sinna peale laota hakkliha, šampinjonid, tomativiilud ja tomatikaste ning raputa peale ka pitsamaitseainet. Viimaks puista peale riivjuust. Aseta pitsa 200-220 kraadi juurde 25-30 minutiks küpsema.