niisutamiseks vett (tuunikalakonservist)
Tuunikalatäidis:
3 tuunikalakonservi vees (tk 185 g)
1 väike sibul
1 dl ketšupit
2 dl hapukoort
Munatäidis:
4 keedumuna
1 dl majoneesi
1 dl hapukoort
soola
pipart
Määrimiseks:
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
tilli
kaunistamiseks 200 g riivjuustu
Tuunikalatäidise jaoks tükelda sibul ja ja sega kokku tuunikalaga. Lisa ketšup ja hapukoor. Sega ühtlaseks.
Munatäidise jaoks purusta munad majoneesi ja hapukoorega. Maitsesta soola ja pipraga. Sega ühtlaseks.
Lao 12 viilu saia põhjaks. Niisuta. Levita saiadele pool tuunikalatäidisest. Lao järgimne kiht saia, niisuta ja levita peale pool munatäidisest. Siis lao taas saiaviilud, niisuta ja levita teine pool tuunikalatäidisest. Ja peale taas saiakiht. Niisuta ja paki tort kilesse, pane peale kerge vajutus (lõikelaud) ja tõsta külma kas mõneks tunniks või üleöö.
Määri pealt hapukoore-majoneesiseguga, puista üle riivjuustuga ja kaunista, kuidas endale meeldib.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar