24 viilu rukkiröstsaia
Suitsukanatäidis:
2-3 suitsukanakoiba
100 g hapukoort
tilli
Juustutäidis:
200 g riivjuustu
1-2 küüslauguküünt
50 g majoneesi
50 g hapukoort
Munakate:
4 keedumuna
50 g majoneesi
50 g hapukoort
Kaunistuseks:
100 g hapukoort
tilli
meelepäraseid aedvilju
Laota kandikule 8 saiaviilu ning immuta veega.
Suitsukanatäidiseks haki kanakoivad väikesteks tükkideks ning sega hapukoore ja peenestatud tilliga. Määri saadud segu esimesele saiakihile ning laota peale järgmine kiht saiaviile.
Juustutäidiseks sega riivjuust purustatud küüslaugu, majoneesi ja hapukoorega ning määri jällegi immutatud saiakihile. Laota peale viimane kiht saiaviile ja immuta.
Munakatteks sega peenestatud keedumunad majoneesi ja hapukoorega ning kata sellega võileivatordi pind. Külgedele määri hapukoore-tillisegu ning kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar