13.9.14

Pruun šokolaaditort



Põhi:
180 g digestive küpsiseid
70 g sulatatud võid

Kate:
300 g tumedat šokolaadi (70% kakaod)
200 g toorjuustu
2 dl vahukoort
125 g vanillipudingut
2 spl Vana Tallinna likööri
3 spl suhkrut

Põhja jaoks purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Pane 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja sinna peale või-küpsisesegu. Aseta vorm katte tegemise ajaks külmkappi.
Katteks sulata kõigepealt šokolaad. Seejärel vahusta koor suhkruga poolenisti vahule, lisa hulka toorjuust, vanillipuding ja liköör ning vahusta veel.
Lõpuks sega kreemi sisse veidi jahtunud sulašokolaad ning vala kreem küpsisepõhjale.
Lase tordil vähemalt mõni tund külmkapis taheneda.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar