4.3.12

Toorjuustukreemiga banaanikook




Põhi:
2 dl suhkrut
4,5 dl jahu
2 tl soodat
1,5 dl vett
2-3 purustatud banaani (2,5 dl)
näpuotsatäis soola
2,5 dl keefirit

Kreem:
200 g maitsestamata toorjuustu
1 dl tuhksuhkrut
2 tl vanillisuhkrut

Sega omavahel suhkur, jahu ja sooda. Lisa vesi, purustatud banaanid, sool ja keefir.
Vala tainas võitatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 180 kraadi juures u 30 minutit. Võta ahjust, lase jahtuda ning lõika kaheks kihiks.
Kreemi valmistamiseks sega toasoe toorjuust suhkrutega. Immuta alumist koogipõhja veega ja määri peale kreem. Tõsta peale teine kiht ning jällegi immuta.
Lase soovitavalt üleöö jahedas maitsestuda ning serveeri tuhksuhkruga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar