3.12.11

Pitsa suitsukanaga




Põhi:
25 g presspärmi
300 g jahu
2 tl suhkrut
0,5 tl soola
3 spl õli
1 klaas sooja vett

Kate:
tomatikastet
3 suitsutatud kanakintsu
1 purk šampinjone
2 tomatit
1 sibul
pitsamaitseainet
200 g riivjuustu

Põhja jaoks sega pärm sooja veega ning lisa suhkur ja sool. Sõtku juurde jahu ja õli ning vormi tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil ümmarguseks.
Määri põhjale ketšupit ja aseta peale eelnevalt puhastatud ja tükeldatud suitsukana. Siis lisa šampinjonid, lõigutud tomatid ja sibul ning raputa peale pitsamaitseainet.
Lõpuks pane peale riivjuust ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.

1 kommentaar:

  1. Üks minu lemmikpitsedest! Olen teinud mitu korda ja alati kaob kähku kõhtu! Aitäh tetsepti eest!

    VastaKustuta