2 dl kaerahelbeid
1 dl nisujahu
0,25 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
100 g võid
0,75 dl piima
Täidis:
200 g riivjuustu
1 dl hakitud porrut
2-3 purustatud küüslauguküünt
3 muna
2 dl piima
200 g sulatatud juustu
200 g suitsulõhetükke
Põhja jaoks sega omavahel kuivad ained. Lisa hulka pehme või ja piim. Suru taigen jahuste kätega pirukavormi (Ø 24-26 cm) põhjale ja servadele. Pane külmkappi 15-20 minutiks. Küpseta põhja 220-kraadise ahju alumises osas u 10 minutit.
Täidise jaoks sega omavahel kõik ained, välja arvatud riivjuust. Vala saadud segu eelküpsetatud põhjale ja peale laota riivjuust.
Küpseta 220 kraadi juures 30-40 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar