100 g võid
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
0,5 tl kurkumit
1 dl riivjuustu
100 g hapukoort
Täidis:
200 g sulatatud juustu (nt maitserohelisega)
200 g suitsukanatükke
1 väike sibul
1 dl keedetud riisi
Taina jaoks haki külm või tükkideks ja näpi sõrmedega hulka jahu-küpsetuspulbrisegu. Seejärel lisa hulka ülejäänud ained (kurkumit lisades saad toreda kollase muretaigna).
Pane valmis taigen kilesse mässitult külmkappi ja siis asu valmistama täidist.
Sega omavahel sulatatud juust, suitsukanatükid ja hakitud sibul. Et segu oleks täidlasem, lisa juurde ka natuke keedetud riisi.
Rulli jahedast võetud tainas jahusel pinnal ristkülikukujuliseks plaadiks ja jaga see 16 ruuduks (8x8cm). Pane igale tükikesele peale u 1 spl täidist ja murra nurgad selle peale keskele kokku.
Küpseta pirukaid 220 kraadi juures 15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar