3.8.11

Ricotta-šokolaaditort




Põhi:
2 pk Selga šokolaadiküpsiseid
150 g sulavõid

Täidis:
750 g ricotta kohupiimapastat
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
50 g tumedat šokolaadi
4 tl želatiini + külma vett paisutamiseks
2 dl vahukoort

Glasuur:
100 g tumedat šokolaadi

Põhja jaoks purusta küpsised ja lisa hulka sulatatud või. Suru saadud segu 26 cm läbimõõduga lahtikäiva ümmarguse koogivormi põhja. Pane täidise tegemise ajaks külmkappi.
Täidise tegemiseks sega ricotta suhkrutega ja riivi sisse tume šokolaad. Lisa paisutatud ja sulatatud želatiin ning viimaks vahustatud vahukoor. Kalla täidis põhjale ja lase külmkapis tarduda vähemalt 3 tundi kuni üleöö.
Glasuuriks sulata tume šokolaad ja nirista tordile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar